Spiderman Themes for Blackberry

A simple Spiderman Themes for Blackberry and I hope you like it.

Features
– Sliding notification
– 25 Icon oh home screen
– Icon OS 7
– Have a owner and info description

I created this themes for Blackberry 97xx OS 5 and 6, 85xx, 89xx, 9000, 93xx OS 5 and 6

97xx OS 5, 89xx, 96xx OS 5 :
Download OTA

97xx OS 6 :
Download OTA

85xx, 93xx OS 5 :
Download OTA

93xx OS 6 :
Download OTA

90xx :
Download OTA

—————————————————————
Twitter : @hadi_ismail
FB & YM : hadi_ismail80@yahoo.com
email : hadiismail@hadiismail1980.com
http://www.hadiismail1980.com

31 Responses to Spiderman Themes for Blackberry

  1. Mario FL says:

    kereeenn bro… ada Owner & Info Descnya, ane udah download… Thank You bro😀

  2. G Agung Cahyono says:

    Ndak ada yg untuk OS 4.5 ya?

  3. hery says:

    Buat 9800 ada gak brow

  4. Alexander says:

    Bro u/ 9800. Saya cari2 dari dulu theme spiderman tdk ktmu2, pas ktmu yah tdk u/ torch. Berniat membuat u/ 9800 bro ?😉

  5. anjua says:

    Ass,al.bb punyaku tipe 9300,aku ud unduh mau jadi tema,berhasil tersimpan,setelah itu aku nyari”buat jadiin tema ko engga ada mas

  6. ryan wijaya says:

    Keren

  7. futhy ilyas says:

    Kereeeennnn banjeeettttttttttttt

  8. ali hanapi says:

    Mantapp bro makasih

  9. iroh says:

    Cara ngaktifinnya gimana? G ϐΐs̤̥̈̊ά̲̣̣̣ nii,, buat curve 3G,,

  10. wahyudi says:

    Mantap.. ĶąĻō type 8250 ßĩsɑ̈ kan pake picture spiderman kayak yg ϑí atas .?????
    Caranya gimana ya…???
    Masih awam ߪήĞěϑ nih…

    Thanks

  11. wahyudi says:

    Tema Mas, aku sdh Download tapi ko ga berubah ya di tampilan layar temanya….

  12. wahyudi says:

    Aku Download yg ini 97xx OS 5, 89xx, 96xx OS 5 :
    Bener ga Mas Hadi…

  13. Yang Amazing Spiderman utk BB curve 9330 OS6 kapan Om??

  14. Ricky says:

    Mas hadi ,Α∂a̲̅ tema terminator buwat 8520 G̲̮̲̅͡åк̲̮̲̅͡>:/ ?

  15. varrel says:

    Yg buat 9220 ada nggak?

  16. heral says:

    [̣̇o̲̲̲̅]̣̇[̣̇κ̲̲̲̅]̣̇[̣̇e̲̲̲̅]̣̇… Yes,!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: